BIODROGA MD

BIODROGA MD tarjoaa innovatiivisen, tieteellisesti tutkitun ihonhoitosarjan, joka perustuu viimeisimmistä ihonhoitoa koskevista tutkimuksista saatuun lääketieteelliseen todistusaineistoon ja tähtää suoraan erilaisten iho-ongelmien syiden selvittämiseen.Oma tutkimus- ja kehitystiimimme on koonnut yhteen viimeisimmän dermatologisen, phytofarmaseuttisen, bioteknologisen ja kosmeettisen alan tietämyksen ja on kehittänyt nämä erinomaiset tuotteet yhdessä sveitsiläisen lääkärin Dr. Werner Tschollar ´ in kanssa.

Tohtori Tschollar on tukenut BIODROGA MD-tuotelinjan kehitystä alusta asti, ja hän on antanut BIODROGAn tutkimusryhmälle korvaamattoman tärkeää tietoa tämän uuden, lääketieteeseen perustuvan kosmetiikkasarjan kehittämiseksi. Hänen erikoisalojaan ovat kliininen tutkimus ja farmakologia. Tällä hetkellä hän tukee patentoitua synteettistä kateenkorvapeptiditutkimusta, jota on käytetty BIODROGA MD tuotteissa. Tämän ansiosta BIODROGA on yksi ensimmäisistä kosmetiikkamerkeistä, joka voi tarjota tämän uuden, erittäin tehokkaan peptidi-raaka-aineen tuotteissaan.

Lääketieteelliseltä kannalta katsoen on ihon ikääntymisessä kyse autoimmuuni-järjestelmän heikkenemisestä. Kollageenin muodostuminen hidastuu, ihon kosteus ja kyky sitoa kosteutta vähenevät ja ihosta tulee ohuempi ja herkempi. Ihon ikääntymisen ensimmäiset merkit ilmaantuvat usein jo 25 ikävuoden tienoilla. Kolmenkymmenen vuoden iästä lähtien solujen jakautuminen hidastuu merkittävästi. Kymmenen vuotta myöhemmin iho alkaa ”kypsyä”.
Epäterveelliset elämäntavat, epätasapainoinen ravinto, ympäristötekijät, mukaanlukien liiallinen altistuminen auringonvalolle ja äärimmäiset ilmastonvaihtelut sekä lääkkeet vaikuttavat myös ihoon ja ihon ikääntymisprosessiin.

Mitä voit odottaa BIODROGA-MD sarjalta? Vastaus on: lääketieteeseen ja tieteeseen perustuvia tuotteita ja optimoitua tehokkuutta Derma Membrane Complex´in ansiosta sekä tuotteita, jotka stimuloivat hiusten kasvua. Ne perustuvat impulsseja lähettäviin signaali-peptideihin. Lisäksi tuotteet sisältävät kasvipohjaisia stimulantteja, joilla on pitkävaikutteinen ihonhoitovaikutus, tehokkaita vitamiineja, kollageenia rakentavia ja suojaavia tripeptidejä, heksapeptidejä, jotka rentouttavat kasvonpiirteitä, tehokkaita kasviöljyjä ja -uutteita, ylellistä hyaluroni-happoa – kaikki tämä sisältyy kehitystyön parhaaseen kategoriaan kuuluvaan hoitosarjaan, joka torjuu aktiivisesti iho- ja hiusongelmia todella innovatiivisilla raaka-aineyhdisteillä. BIODROGA MD –tuotteet ovat tuoksuttomia tai niissä on vain luonnollisia tuoksuja. Ne eivät sisälä parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Lisäksi tuskin mikään tuotteista sisältää perinteisiä emulgointiaineita.

Nyt saatavana BIODROGA MD matkapakkaukset
ANTI AGE SET sis.
– kuorinta 3% aha 15mi
– puhdistusmaito 15ml
– Anti Age Collagen päivävoide 30ml
– Anti age total serum 15ml
– Anti Age collagen silmänympärysvoide 15ml

Kosteuttava MOISTURE SET sis.
– Kuorinta 3% aha 15ml
– Puhdistusmaito 15ml
– Skin Booster Moisture serum 30ml
– Moisture Perfect Hydration 24h voide 30 ml

 

TUOTTEITA RAJOITETUSTI!