Formostar -infrapuna-syvälämpöhoito

vartalohoidot-formostarFormostar -vartalohoidon mahtavat tulokset muokkaavat vartaloa jo ensimmäisellä hoitokerralla. Lisäksi ongelmakohtien hoito poistaa selluliittia, rentouttaa lihakset ja poistaa kipuja.
Formostar -vartalohoidossa kuusi joustavaa lämmintä infrapunavyötä kääritään tiiviisti käsivarsille, reisille, lantiolle ja yläkeholle. Vöiden lämpö nousee n. 42 asteeseen riippuen hoitotarkoituksesta.
Hoito kestää  50 minuuttia. On rentoutumisen aika.

Välitön vaikutus
Infrapunalämpö moninkertaistaa aineenvaihdunnan ja entsyymitoiminnot 48 tunnin ajaksi. Kehon mitat pienenevät ja paino vähenee. Erinomaisia kestäviä tuloksia saadaan 3-12 kerran tiiviillä hoitosarjalla.

Voimakkaasti kasvanut aineenvaihdunta
Infrapuna nostaa ongelma-alueiden lämpötilaa +42 asteeseen. Tämä lisää aineenvaihduntaa moninkertaisesti yli normaalin (n. 60%) vaikuttaen myös vastaavasti rasvan palamiseen.

Kiinteytyvä iho ja kudos
Infrapuna Body Wrapping tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Infrapuna tunkeutuu n. 2-4 cm syvälle ihoon ja kudokseen. Voimakkaasti kohonnut verenkierto tuo lisää ravinteita ja happea soluille kiinteyttäen ja antaen iholle joustavuutta. Samalla se edesauttaa uuden ja terveen solukon
muodostumista. Raskaus- ja dieettiarvet tasoittuvat. Välittömästi hoidon jälkeen iho tuntuu kiinteältä ja silkinpehmeältä.

Lihasjännitykset
Infrapunalämpö rentouttaa ja lievittää mm. selän ja niskan lihasjännityksiä. Se nopeuttaa myös urheiluvammojen parantumista.

Aktivointi

Välittömästi ensimmäisen hoidon jälkeen voidaan huomata erilaisia lisääntyviä aktiviteettejä: mm. vatsantoiminta, verenkierto, lihasten voiman lisääntyminen ja jännitysten poistuminen. Infrapuna Body Wrap aktivoi käyttämättömiä energioita ja lisää immuniteettia sekä
paineensietokykyä.

Rentoutuminen
Miellyttävän 50 minuutin infrapunalämmön jälkeen jännitykset katoavat, hermot lepäävät ja hyvinvointi lisääntyy. Nukut hyvin.

Formostar on ainoa syvälämpöhoito, joka vaikuttaa rasvakudokseen jopa 4-6 cm:n syvyydessä.

Hoidon kontraindikaatiot eli,koska hoitoa ei tehdä:

-Kilpirauhasen ylitoiminta

-Infrakti

-Sydämen heikkous

-Sepelvaltimon kovettuma

-Hoitamaton yli-tai aliverenpaine

-Diabeteksen insuliinihoito

-Munuaisten toimintahäiriöt

-Infektiot, kuumetaudit

-Kosketusallergiat

– Ihosairaudet

– Raskaus

-Suonikohjut

-Tarttuvat taudit

-Avoimet haavat

Varaa aika jo tänään!