Derma Clear – Pysyvä – kivuton karvanpoisto, sekä aknen ja karvatupentulehduksen hoito

DermaClearPysyvä karvanpoisto

Valoimpulssihoitoa ovat lääkärit ja kosmetologit ympäri maailman menestyksekkäästi käyttäneet poistamaan häiritsevää karvoitusta esim. kasvoista, kainaloista, bikinirajoista, selästä ja sääristä. Hoidot ovat kivuttomia ja nopeita.

Valoimpulssin teho karvanpoistossa perustuu siihen, etää tietyt valon aallonpituudet imeytyvät voimakkaasti tummaan pigmenttiin (melaniini), jota on karvassa ja karvatupessa. Valoimpulssin lämpöenergia imeytyy ja hakeutuu karvatuppeen pigmentin perusteella. Lämpö hyydyttää karvankasvusolut ja tuhoaa karvatupen. Koska kohteena on pigmentti, hoito tehoaa parhaiten henkilöillä, joilla on vaalea iho ja tummat karvat. Hoito tehoaakin erittäin hyvin pohjoismaalaiselle vaalealle ihotyypille. Kovin ruskettunutta ihoa ei tulisi käsitellä, sillä valoimpulssienergia imeytyy yhtä lailla ihon pigmenttiin kuin karvoihinkin. Iho ryöstää osan karvoille tarkoitetusta energiasta, jolloin hoitotulos jää heikommaksi.

Hoito tehoaa vain kasvuvaiheessa oleviin karvoihin. Osa karvoista on aina lepovaiheessa. Tästä syystä tarvitaan useita hoitokertoja.

Karvat putoavat 2-4 viikkoa hoidon jälkeen. Sitä ennen ne voi poistaa vaikka ajelemalla.

Ennen hoitoa ihokarvat ajellaan lyhyeksi. Niitä ei kuitenkaan saa nyppiä tai poistaa vahalla. Nypityt ja vahalla poistetut karvat voidaan hoitaa valoimpulssihoidolla aikaisintaan n. 3 viikon kuluttua toimenpiteestä.

Karvat on hyvä ajella kotona jo muutama päivä ennen hoitoa. Näin ne ovat esillä ja hoito on helppo keskittää karva-alueelle.

Derma Clear -hoitosarja vapauttaa jatkuvasta karvojen poistosta ja sisäänkasvaneiden karvojen aiheuttamista tulehduksista. Tuloksia näkee jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Jokainen hoito vähentää ja heikentää karvoitusta.

Aknen ja karvatupentulehduksen hoito

Akne alkaa, kun karvatupen aukko tukkeutuu. Sisään jääneet bakteerit lisääntyvät nopeasti ja kehon immuunijärjestelmä yrittää taistella bakteereita vastaan, jolloin syntyy tulehdus ja akne. Niin kauan kuin bakteeritoiminta jatkuu, tulehdus ja aknekin jatkuvat.

Valoimpulssihoito tehoaa akneen, johon liittyy bakteeritoimintaa. Voimakas laajaspektrinen valo imeytyy ihoon tuottaen singlet -happea, joka tappaa bakteereja ja parantaa tehokkaasti tulehdusta. Tavalliset paikallishoidot tai suun kautta otettavat hoidot vaativat huomattavasti pidemmän ajan tehotakseen.

Derma Clear -hoito eliminoi bakteerit ja lopettaa tulehduksen ja aknen muodostumisen. Hoitoja annetaan yleensä 3-4 kahden viikon aikana.

DERMA CLEAR -karvanpoistohoidon kotihoito:

Karvat lähtevät itsestään noin 2-4 viikon kuluttua hoidosta. Jos kuitenkaan et malta odottaa ja haluat poistaa käsitellyt ja “kuolleet” karvat ennen sitä, voit ajaa ne milloin vain tai ottaa/ otattaa ne vahalla tai sokeroinnilla jo muutaman päivän päästä käsittelystä. Jotta hyydytetty karvankasvusolukko ei stimuloituisi, ei karvoja kannata nyppiä tai poistaa vahalla kahteen ensimmäiseen päivään. Karvat voi ajella vaikka välittömästi valoimpulssihoidon jälkeen.

Uusintahoito tehdään, kun uutta karvaa alkaa tulla n. 4-9 viikon kuluttua. Karvojen vahapoisto tai nyppiminen ei ole järkevää valoimpulssihoitojen välissä, jotta mahdollisimman moni karva olisi uusintaan tullessasi karvankasvuvaiheessa (tila, jossa hoito tehoaa).Karvat voi ajaa tai leikata vaikka päivittäin valoimpulssihoitosarjan aikana.

HUOMIOITAVAA aina valoimpulssihoitojen jälkeen:

Suojaa käsitelty ihoalue huolellisesti auringolta. Käytä korkean suojakertoimen sisältävää aurinkosuojavoidetta vähintään viikon ajan. Näin estät ihon palamisen ja pigmentoitumisen.
Vältä auringonottoa ja solariumia muutama päivä hoidon jälkeen. Älä myöskään ota solariumia kahteen viikkoon ennen valoimpulssihoitoa. Vältä saunomista ja kuumaa suihkua ( ja hikoilua) hoitoiltana. Käsitelty ihoalue saattaa punoittaa hoidon jälkeen. Hoida aluetta viilentäen (viileillä pyyhkeillä tms.) ja rauhoittaen sopivalla voiteella tms. Jos punoitus on runsasta vielä seuraavana päivänä, ota yhteys omaan Derma Clear -hoitolaasi.

Varaa aika jo tänään!