Tuoteselostus

Venetrimin säännöllinen käyttö vähentää ja poistaa suonikohjuja, laajentuneita pintaverisuonia, mustelmia ja tummuutta, ”suonenvetoa”, turvotusta, raskauden tunnetta jaloissa ja jopa levottomiin jalkoihin on moni kliinisiin tutkimuksiin osallistunut kertonut saaneensa merkittävän avun. Tulokset ovat kieltämättä uskomattomalta kuulostavia: Vain kuukauden säännöllisellä geelin käyttämisellä oireet ovat vähentyneet noin 60-70%  lähtötilanteesta. Ja se on paljon se, kun ajattelee, miltä pahasti suonikohjuiset jalat näyttävät ja tuntuvat!

Tehoaineet

Venetrimin vaikuttavat aineosat perustuvat kiinalaiseen lääketieteeseen ja siten vain luomu kasviuutteisiin – ja öljyihin, joiden vaikutus tunnetaan  maailmanlaajuisesti nimenomaan verenkierron tukemisessa:

Hevoskastanjauute: vahvistaa verisuonten seinämiä, vauhdittaa verenkiertoa, lievittää kipua, turvotusta, kutinaa.
Taikapähkinä: rauhoittaa,  pysäyttää sekä ulkoiset että sisäiset verenvuodot, vähentää turvotusta ja nopeuttaa mustelmien paranemista.
Rutiini: vahvistaa laskimoverisuonten ja hiusverisuonten seinämiä, virkistää verenkiertoa.
Guarana: viilentää ja tukee verenkiertoa.
Greipin lehtiuute: sisältää runsaasti bioflavonoideja, vaikuttaa tulehdusta ehkäisevästi, vahvistaa verisuonia ja lievittää ja vähentää  turvotusta, verankiertohäiriöitä ja kiputiloja.

Hinta
– €