SKIN BOOSTER Anti-Pigment-Spot Serum

Tehotuote vaalentamaan pigmenttiläikkiä. Epäesteettiset pigmenttiläikät saavat ihon näyttämään vanhemmalta. Anti-Pigment-Spot Serum auttaa tähän ongelmaan.

Päävaikuttavat aineet:
Actipone ® Nuttgrass on kasviuute joka saadaan ruskosädekaislasta. Se vaalentaa epätoivottuja pigmenttiläikkiä. Säännöllisesti käytettynä se ehkäisee uusien pigmenttiläikkien syntyä estämällä melaniinisynteesiä, joka on vastuussa tästä ilmiöstä.
Alpha-Arbutin on biosynteettinen aine, joka vaalentaa pigmenttiläikkiä. Se hajottaa entsymaattisesti melaniinin esiastetta. Entsymaattisen tyrosinaasin toiminta estyy. Tyrosinaasi aiheutta tummia pigmenttiläikkiä.
STPL II stimuloi ihon toimintoja.
Bisabolol rauhoittaa.
Sinkkiglukonaatti vahvistaa ihon puolustuskykyä.
Niacinamide (B3 vitamiinin muunnos) toimii tehokkaasti hyperpigmentaatiota vastaan ja samalla tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden ja ihon suojavaipan.
Glykolihappo vaalentaa pigmenttiläikkiä ja ehkäisee uusien syntyä.

Käyttö: levitä päivittäin pigmenttiläikille tai koko kasvoille estämään uusien pigmenttiläikkien syntyä. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia ja levitä sen jälkeen normaalisti käyttämäsi ihonhoitotuote. On suositeltavaa käyttää UV-suojaa samanaikaisesti.

· Säännöllisesti käytettynä vaalentaa pigmenttiläikkiä.
· Ehkäisee uusien pigmenttiläikkien syntyä.
· Ehkäisee melaniinisyntesiä.
· Stimuloi ihon toimintoja samanaikaisesti
· Tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden.