SKINGAIN -kollageenituote

SKINGAIN-tuotteen hydrolysoidussa muodossa olevat kollageenit takaavat niiden optimaalisen imeytymisen.

• Kollageenin muodostuminen heikkenee huomattavasti 25 vuoden iässä ja lakkaa kokonaan jo 40 vuoden iässä
• Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini ja se muodostaa 30 % elimistön proteiinien kokonaismassasta sekä 75 % ihon sisältämästä proteiinista

Kollageeni ja ihon hyvinvointi

Kollageenin puute näkyy ihossa sen ohenemisena ja veltostumisena, ryppyinä ja juonteina, couperosana sekä pigmenttiläiskinä. Iän karttuessa myös hiukset ohenevat ja harventuvat sekä kynnet hapertuvat. Siksi on tärkeää luoda kollageenia luonnollisella tavalla kehon käyttöön.

Kollageenin vaikutus mekaanisiin toimintoihin

Suuren vetolujuutensa ansiosta kollageeni antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä. Se on rustojen, nivelsiteiden, jänteiden, luiden ja hampaiden tärkein rakennusaine, joka pitää ne vahvoina ja joustavina. Tiesitkö, että Skingainissa on ainutlaatuinen ja nerokas, patentoitu yhdistelmä sekä 1. ja 2. luokan kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia vahvistavat käsityksen siitä, että kauneus todellakin tulee sisältäpäin

Ainesosat: Hydrolysoitu kollageeni 1. tyyppi, hydrolysoitu kollageeni 2. tyyppi, inuliini, sitruuna/limearomi, askorbiinihappo, sitruunahappo, tri- kalsiumfosfaatti, magnesiumstearaatti.

Päiväannos (1-2 pussia) sisältää: Kollageeni 1. 5000 – 10000mg Kollageeni 2. 300 – 600 mg C-vitamiini 55 – 110 mg (69-138 % suositellusta päivittäissaannista)